The void

Hurtig lån giver dig nogle unikke muligheder!

Én af de måske mest udskældte og forhadte lånemuligheder på det danske marked er de såkaldte hurtig lån eller kviklån. Der har ikke været nogle grænser for, hvor meget kritik der er haglet ned over hurtiglånene i medierne og blandt eksperterne, men på mange måder er denne kritik en anelse ufortjent. Dette kommer sig af, at hurtiglånene er den unikke mulighed, som den almindelige dansker har for at købe sig til lidt ekstra materiel glæde i deres ellers meget grå hverdag, der hurtigt kan blive meget ensformig. Hurtiglånene åbner alle de døre, som ellers kun kunne åbnes ved hjælp af en solid opsparing, og netop derfor har hurtig lånene i høj grad deres berettigelse på det danske lånemarked!

Fordelene ved et hurtig lån kan slet ikke sammenlignes med ulemperne!

Om kritikken af hurtig lånene er berettiget eller ej er til evig diskussion, men faktum er dog, at et hurtig lån har så mange fordele, at de klart opvejer de ulemper, der unægtelig også er ved denne låntype. Den helt store og klare fordel ved et hurtig lån er, at du selv har kontrol over, hvad du vil bruge pengene til. Du behøver ikke gå den lange gang ned til banken med din store drøm, som du kan se knust for øjnene af dig, når din bankrådgiver ikke vil give dig et lån, men kan i stedet hurtigt og enkelt blive godkendt til samme lån på nettet. Dette giver dig en stor frihed i forhold til din egen økonomi, og når du har kontrol over dette, så er der ingen grænser for, hvad pengene fra et hurtig lån kan gå til. Herudover er mange af udbyderne af hurtig lån faktisk blevet meget bedre til at skilte med de betingelser og den rente, som du kan forvente, skal tilskrives lånet, hvilket sikrer en høj grad af gennemskuelighed.

Når dette er sagt, er der selvfølgelig stadig nogle ulemper, som, ganske berettiget, er blevet meget kritiseret, men som den almindelige dansker med en sund økonomi ikke skal tage sig frygtelig meget af. Dette gælder f.eks. det faktum, at de hurtiglån, man kan tage, ofte skal betales tilbage over relativt kort tid, og som tilskrives en rente, der for mange lyder utrolig. Dette er unægtelig en ulempe ved denne låntype, men omvendt er det ikke noget problem, hvis din økonomi i forvejen er sund, og du blot trænger til et økonomisk indspark til f.eks. en oplevelse, du har drømt om længe. Netop dette scenarie er ofte glemt i mediernes kritik af hurtig lån, hvilket har tegnet et meget ensformigt og negativt billede af hurtiglånsudbyderne. Dette gælder også den ulempe, at gennemskueligheden før i tiden har været meget ringe hos udbyderne, hvilket der dog i den grad senere er blevet rettet op på!

Beslutningen er 100 % din!

Uanset om man synes om hurtig lånsmulighederne eller ej, så er det ultimativt op til dig selv, om du vil tage et lån eller ej. Du skal ikke tage dig af den kritik, som er haglet ned over branchen – du skal i stedet vurdere, om du baseret på din egen økonomi, kan forsvare et lån af en vis størrelse. Lån er altid individuelle, og man kan ikke proppe alle mennesker i den samme boks – hurtiglånene giver bare nogle unikke muligheder for oplevelser og materielle goder, der ellers ville være uopnåelige!

https://www.digitaliser.dk/user/3939157