Uncategorized

Hvem var Steve Jobs?

steve jobs

Steve Jobs er i den grad en verdens kendt person. Du kender ham sikkert fra hans tid i Apple. Det var faktisk også Steve, som skabte Apple. Man kan sige at Jobs havde en hård opvækst. Han blev nemlig adopteret, da hans biologiske forældre ikke havde overskuddet til at have ham. Senere fik de dog alligevel et barn mere, det blev Steves søster som hedder Mona Simpson. Han mødte første Mona da han blev voksen. Jobs kunne ikke så godt lide sin biologiske familie, og det gjorde, at han omtalte sine adoptivforældre som sine rigtige forældre. Han voksede op i Californien, og det var da også her, at Steve fik interessen for elektronik.

Highschool årene

Steve fik sin eksamen fra en High School i Cupertino i Californien. Herudover gik han til ekstra undervisning, og det var netop det, som gav ham lysten til at have med elektronik og gøre. Da han kom på universitet, var der nemlig ikke nogen, om hvad Jobs ville mere. Han droppede derfor ud af universitetet allerede efter første semester. Herefter begyndte Jobs at gå til nogle kurser, som lærte ham de grundlæggende ting, der skulle hjælpe ham med at designe den første version, af det vi i dag kender som Mac computeren. Det var blandt andet designet og skrifttyperne på computeren, som Steve mener, at han havde lært at ved hjælp af sine kurser.

Firmaet starter op

i 1976 startede Jobs og en ved navn Wozniak computer firmaet Apple. De startede med at producere computeren i Steve Jobs families garage. Herefter tog det dog hurtigt fart, og allerede i 1977 kunne de nemt rykke ud af garagen. Da havde de nemlig skabt Apple II, som blev en kæmpe succes, det gjorde også at Apple senere blev børsnoteret og senere hen blev de to grundlæggere mange millionærer.

Siden da har elektronik giganten haft flere administrerende direktører, som skulle forsøg at få Apple på rette kurs. Efter at Steve Jobs havde opsagt sin stilling i Apple, kom han dog hurtigt tilbage i top posten, hvorefter han senere gik i bestyrelsen på grund af en masse sygdom. Desværre døde Jobs i oktober 2011.

Successen for Apple stopper ikke her

Successen for Apple er i den grad ikke slut. De har nemlig senere hen begivet sig ud i at lave telefoner, og det er med stor succes. Apple konkurrer kun med Samsung på telefon markedet for alvor, men Apple kan dog alligevel prale med at have langt mest opmærksomhed omkring deres produkter, og det er da også dem, som er kendt for at have det pæneste design på deres telefoner. iPadden er også noget, som Apple har begivet sig ud i. Det er i forbindelse med den trend, som er startet, der omhandler Tablets.

Deres seneste skud på stammen er en iPhone 7 og iPhone 7 Plus, som allerede er udsolgt i store dele af verden. Den bliver mulig at købe i diverse butikker og webshops fra d. 16/9-2016. Du kan se meget mere om iPhone 7 og sammenligne de bedste iPhone 7 priser lige her!

Hvis du interesserer dig mere om Steve Jobs og hans virksomhed, kan du læse meget mere om både ham og virksomheden på Apple’s hjemmeside, og generelt rundt omkring på internettet, hvor der er en masse sider, som beskriver og hylder ham og hans arbejde.