The void

Invester i en båd og spar på rejse resten af livet

Elsker du at rejse ud i den store, åbne verden? Sætter du pris på at kunne slentre rundt på behagelige sandstrande i Caribien eller få varmen på det lokale værtshus i en afsidesliggende by på Svalbard? Men oplever du, at det ofte er svært at kunne spare sammen til de dyre flyrejser og luksuriøse hoteller?

Så bør du måske allerede nu foretage en investering, der kommer dig til gode resten af livet. Du kan nemlig slippe for at spilde penge på rejsebureauer i fremtiden, hvis du ejer en båd, der kan krydse de store verdenshave. Dén beslutning tager flere og flere danskere, og du kan i denne korte guide læse, hvorfor det ikke er en så urealistisk drøm.

At eje en båd er ikke urealistisk

Der er mange, der forbinder det at eje en båd med at være rig. Men i Danmark – der er et land med én af de største kyststrækninger i verden – bliver det mere og mere normalt at eje en båd. Ligesom du kan låne dig til en bil, kan du også låne dig til en båd, og du vil på sigt kunne spare mange penge ved at bruge båden som primær transportform.

Der er også mange danskere, der går sammen i grupper og investerer i en båd. Når du ikke skal ud og sejle hver dag, giver det god mening at skiftes til at bruge båden, og på den måde deler du også ansvaret med andre.

Rejs på eventyr i din båd

Når først du ejer en båd har udstyret den med alt det rette fra en marine butik, er der ikke nogen begrænsninger for, hvor du kan tage hen. Selve rejsen på verdenshavene er en utrolig oplevelse i sig selv.

Du skal selvfølgelig blive fortrolig med din båd først og eventuelt spørg mere erfarne bådentusiaster til råds. Men når du har fået styr på det grundlæggende ved styringen og navigationen, er det bare med at drage ud på eventyr og opleve verden på et budget – resten af livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *