The gorge

To metoder til mere kernetid med familien

Det er nogen gange nemt at glemme alt om hvad det vil sige at være en familie, når alle sidder med snotten nede i deres mobiltelefoner hele tiden. Det er efterhånden hele tiden at man hører nogen sige at de synes at enten dem selv bruger for meget tid på mobilen, eller at nogen de kender gør det. Samtidig så bruger teenage knægten al sin tid for computeren med at game et eller andet spil, som du ikke rigtig føler du kan sætte dig ind i. Det kan i hvert fald være svært at komme tæt på ens børn nu om dage, da nærmest altid er begravet i en eller anden form for elektronik. I dette indlæg får du lidt tips til hvordan du kan få mere tid med familien, uden at det skal være med sure miner.

Skru ned for mobilabonnementet

Har du et mobilabonnement til hele familien, hvor der er rigtig meget data involveret? Så er det måske en god idé at drosle ned på den del, således at der kun er et lavt antal GB som der kan bruges. På den måde bliver det hurtigt brugt op, hvis man ofte er nogen steder, og der i stedet holdes fokus på den aktivitet man er i gang med. Der er ikke rigtig nogen grund til at tage afsted for at være sammen med familien, hvis man alligevel bare har tænkt sig at sidde med telefonen i hånden hele tiden. Tjek evt. listen over mobilabonnementer på mabonnementer.dk for at få et overblik over dine muligheder.

Sæt en aften af til familie tid

Selvom der nok vil være ramaskrig rundt omkring i de små hjem, så kunne det måske være en idé at indføre en fast dag hvor alle i familien skal være sammen, uden nogen distraktioner. Det er selvfølgelig vigtigt at man sørger for at have noget at give sig til for at holde de unge menneskers interesse. Hvis i slet ingenting gør sammen lige nu, så vil det kun blive sværere at komme tættere på børnene jo ældre de bliver. Det behøver jo ikke engang være noget specielt, bare så længe man er sammen og får snakket lidt. Det kunne være noget så simpelt som en fast ugentlig gåtur der skal til for at knytte jer tættere sammen.